# FREE: GROUPFITNESS

# MARCH 29-APRIL 30 SCHEDULE

MONDA	Y		
9:00 AM	Slow Flow	Yoga (60 min.)	Alex
12:15 PM	Barre Fusio	on (45 min.)	Ramona
12:15 PM	OUTDOOR	Glutes to the Max (45 min.)	Sammi
4:30 PM	OUTDOOR	Cardio & Core (45 min.)	Stephanie
4:45 PM	EXPRESS A	bs & Core (30 min.)	Trinidad
5:30 PM	Classic Yog	ga (60 min.)	Trinidad
6:30 PM	OUTDOOR	Strength & Sculpt (45 min.)	Stephanie
6:45 PM	Total Body	Circuit (45 min.)	Justin

TUESD	ΑΥ		
7:00 AM	Sunrise Yo	ga (60 min.)	Cathie
8:15 AM	EXPRESS C	ore (30 min.)	Cathie
4:30 PM	Barre Abov	ve (45 min.)	Ramona
5:15 PM	OUTDOOR	Total Body Workout (45 min.)	Erica
5:30 PM	Vinyasa Yo	oga (60 min.)	Heather
6:15 PM	OUTDOOR	Zumba (60 min.)	Ari
6:45 PM	EXPRESS C	ardio Kick Box & Butt! (45 min.)	Justin

#### WEDNESDAY

7:30 AM	Total Body Sculpt (45 min.)		Justin
12:15 PM	Mat Pilates (45 min.)		Kendra
12:15 PM	OUTDOOR	Cardio & Core (45 min.)	Sammi
4:30 PM	Total Body Mix (45 min.)		Ramona
5:30 PM	Restorativ	e Yoga (60 min.)	Trinidad
6:30 PM	OUTDOOR	Strength & Sculpt (45 min.)	Megan
6:45 PM	Self Defen	se (Register on our website)	Vic

#### THURSDAY

7:00 AM	Sunrise Yoga (60 min.)		Cathie
8:15 AM	Express Co	ore (30 min.)	Cathie
12:30 PM	OUTDOOR	Glutes to the Max (45 min.)	Courtney
5:00 PM	Vinyasa Yoga (60 min.)		Heather
5:15 PM	OUTDOOR	Total Body Workout (45 min.)	Erica
6:15 PM	Zumba/Zumba Toning (45 min.)		Ramona
6:30 PM	OUTDOOR	Yoga Flow (45 min.)	Erica
7:10 PM	EXPRESS C	ore & More (30 min.)	Ramona

FRIDAY			
9:00 AM	Morning Vinyasa Yoga (60 min.)		Alex
10:00 AM	OUTDOOR C	vcle Core (60 min.)	Kendra
10:15 AM	Glutes to the Max (45 min.)		Sammi
12:15 PM	OUTDOOR St	rength & Sculpt (45 min.)	Sammi
SATUR	DAY		
9:00 AM	Yoga Flow (60	) min.)	Heather
9:30 AM	OUTDOOR C	cle Core (60 min.)	Melissa
10:15 AM	Zumba (45 min.)		Ramona
11:15 AM	R.I.P.P.E.D. (6	60 min.)	Ramona
SUNDA	Y		
6:00 PM	Strength & Fit	t Circuit (45 min.)	Justin
7:00 PM	Vin & Yin Yog	a (60 min.)	Alex

#### POP-UP FITNESS CLASS—VIRTUAL HORNET STRONG

Join 4 of our fitness team instructors for a fun workout like you have never seen before!They will be bringing the best of their strength series.

(This workout can be done at your own level and is appropriate for ALL levels.)

# WEDNESDAY | APRIL 14 | 6:45-7:30 pm

Register on our website: www.thewellatsacstate.com or on the MindBody app.

#### SELF DEFENSE-4 WEEK SESSIONS

These 60-minute Self Defense classes are progressive in nature and build skills from week to week. This program is designed for people who want to feel empowered and more confident.

## WEDNESDAYS | APRIL 7-28 | 6:45pm

Register only on our website: www.thewellatsacstate.com

# ZOOM DETAILS & FREE 2-HOUR PARKING

### **CHOOSE ONE OF THE FOLLOWING:**

FROM THE APP CLICK ON THE CLASS NAME

FROM THE WEBSITE CLICK ON CLASS "DETAILS"

TheWELLatSacState.com

"BOOK" THE CLASS AND RECEIVE AN EMAIL (NOTIFICATIONS MUST BE TURNED ON TO RECEIVE.)

